Top 5 Armbåndsure båret af Hollywood skuespillere

Der er så mange mennesker, der er stærkt inspireret af den dressing stil og mode efterfulgt af deres foretrukne berømthed. Mange internationale brands lancere deres produkter ved hjælp af populære berømtheder til at gøre dem til at nå til offentligheden og øge sin smag og overbevise dem til at købe deres varer. Produkter som parfume, solbriller, personlig pleje, tøj og beklædning, to-hjulede og fire-hjulede fremmes ved hjælp af berømtheder.

Image result for Hollywood actors

Berømtheder har en endeløs fan følgende, som gavner de mærker til at gøre dem populære og øge deres salg. Der er så mange berømtheder, der er spottet i ny påklædning og stil i alle kendelser funktion, der gør dem mere mærkbar omkring offentligheden og medierne.

De fleste af de berømtheder er klædt op med en sponsor designer eller mærke, som bliver nævnt, hver gang de bliver spottet af kameraerne. Nogle af de berømtheder lide at bære stilfulde jakkesæt, nogle kan lide at bære forskellige solbriller, og nogle ønsker at bære forskellige typer af armbåndsure, hver gang de går ud. Der er nogle internationale mærker, som er hver populær blandt Hollywood-stjerner og de ​​for det meste bærer deres ure.

  • Hovedpersonen i en af de populære tv-dramaer ‘M ad Men’ er Don Draper wh o spilles af Jon Hamm og er kendt for sin sans for mode og stil. Den klassiske påklædning af Don Draper er meget berømt, og mange mennesker ønsker at prøve denne påklædning. Denne påklædning omfatter forskellige stil s af tøj og tilbehør, som anvendes i det gerne ure, hatte, sko osv. A l uxury ur er en af de foretrukne tilbehør båret af den ledende helten i dette drama show. Hans foretrukne ur er Jaeger LeCoultre Reverso der blev bemærket i næsten alle episoder.
  • Brad pitt er en af de mest populære berømtheder omkring os. Ofte er han blevet bemærket og spottet iført sin foretrukne ur dvs Patek Philippe Nautilus. Han b burde samme mærke ur til hans forlovede é e også.
  • Hvis du er en fan af de mest berømte og entusiastiske actionhelt, James Bond, skal du vide om hans kærlighed til ure. Alle de film og roller støbt med James Bond er kendt for deres perfekte garderobe og dressing stil. Den seneste Bond-film, ‘S kyfall’ hvor Daniel Craig blev støbt til James Bond, viser klart, at han var iført en n Omega Seamaster Planet Ocean se hele filmen.
  • Jaeger LeCoultre er en berømt mærke af ure, men hvis du ønsker at se de fantastiske modeller af dette mærke, skal du spotte ud Robert Downey, Jr. Han spiller som Tony Stark i Iron Man filmserie. Dette mærke er fremmes gennem Iron Man film.
  • Rolex-ure er elsket af de fleste af de berømtheder, og det er hvad der har påvirket berømte sanger Adam Levine og Ben Affleck at bære disse armbåndsure. De kan lide at bære et Rolex, fordi dette mærke siger noget og er meget pålidelige. De normalt bære et Rolex, når de er i et show eller et sted ud for en afslappet møde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *