Råd til Vedligeholdelse af Legepladsredskaber

Uanset om dine Uniqa legepladsredskaber er helt nye eller et par år gamle, skal du sørge for, at du har en vedligeholdelsesplan og en tidsplan til at holde legepladsen sikker for børnene.

Erfaringen har lært os, at korrekt vedligeholdelse sikrer en lang levetid på dine legepladsredskaber.

  1. Gennemfør inspektioner med jævne mellemrum, kontroller for slid, forringelse og potentielle farer på legeredskaberne.
  2. Med legeredskaber af reb vil korrekt stramning af rebene gøre det muligt for dem at holde meget længere. Forenklet stramning bør være afgørende, når du vælger et mærke af reblegeredskaber til din legeplads.
  3. På legeredskaber med bevægelige dele skal du sørge for at kontrollere lejerne for slid. Dette er noget, der kan være dyrt at reparere, når den sædvanlige vedligeholdelse ikke er gjort godt nok.
  4. Ligeledes skal du inspicere lejerne på redskaber, som roterer. Snavs kan holde disse redskaber nede. Hold lejerne rene ved at sprøjte dem med en højtryksslange.
  5. Nogle legeredskaber leveres med en anbefalet vedligeholdelsesplan specielt til dit legeredskab. Husk, at ikke alle legeredskaber er ens, så vedligeholdelsen, som kræves, kan afvige.

Legeredskaber af reb er ekstremt holdbare, da de typisk kræver minimal vedligeholdelse; Nøglen til en velholdt legeplads er regelmæssigt at inspicere redskaberne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *