Flyttetips, når du bruger en sækkevogn

Som professionelle flyttefolk i New York City bruger vi alle branchens værktøjer til at gøre din flytning så problemfri, effektiv og hurtig som mulig.

Der er to primære værktøjer, vi bruger hver dag: Sækkevognen og rullebrættet til møbler.

Sådan bruges en sækkevogn

En Ergolift sækkevogn er mere eller mindre en platform på to hjul med et par lange, lodrette håndtag. Den er ideel til at flytte stabler af kasser eller store stationære genstande, såsom køleskabe og andre hvidevarer.

Sækkevognen bruger tyngdepunktet til at gøre det let at flytte tunge genstande. Det virker sådan her: Du vipper bare den genstand eller de genstande, du vil flytte, og så skubber du bunden af sækkevognen nedenunder.

Derefter bruger du bare din kropsvægt og tyngdekraften til at vippe sækkevognen, så læsset balancerer over dens to hjul. Når tyngdepunktet er lige over hjulene, er et let at flytte genstanden eller genstandene, mens du holder læsset afbalanceret.

Forskellige typer sækkevogne

De fleste sækkevogne er lavet af holdbare materialer som for eksempel stål, og de har enten massive dæk eller dæk med luft i. Massive dæk er gode, hvis man bevæger sig over relativt stabile overflader, men hjul med luft er ideelle, hvis man skal flytte læs op og ned af kantstene, trapper og andre forhindringer.

Pas på med billige sækkevogne, der er lavet af aluminium, plastik eller billige, tynde metalrør. De er ikke beregnet til at flytte tunge læs og kan nemt gå i stykker, hvis de overbelastes.

Rullebrætter til møbler

Det andet stykke udstyr, vi bruger hyppigt er et rullebræt til møbler. Det er mere eller mindre en firhjulet platform med et sæt på to eller fire støttestænger.

Som navnet angiver, bruges rullebrættet til møbler først og fremmest til at flytte tunge møbler. Den kan placeres under en sofa, stol eller et mediecenter, så det tunge møbel nemt kan rulles derhen, hvor du vil have det.

Kombinationen af sækkevognen og rullebrættet til møbler klarer nok omkring 90% af al flytningen for os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *