De foretrukne tilbehør til berømtheder denne sæson

Du kan få at vide så meget om din favorit berømthed, deres sympatier og antipatier. Din yndlings kendis ønsker at se elegant og attraktiv, så hvad er hemmeligheden bag dette, og hvordan de forvalter deres stil hele tiden? Du skal gøre en indsats for at lære om det. Hvad kan de lide at have på og købe tilbehør i denne vinter sæson?

Image result for celebrity accessories

Der er helte, og der er skurke, der er elsket og hadet af nogle mennesker. Men bortset fra alt dette, alle elsker at se deres stilfulde tøj og tilbehør. De bærer nyt tøj, når de flytter ud fra deres huse, fordi de ved, at alle andre følger mode de følger. Så opretholde dette billede er meget vigtigt for dem. Denne vinter sæson, er der noget nyt, som er efterfulgt af aktørerne. Tag et kig på deres garderobe, og de ting, de kan lide at tage med dem.

Arnold Schwarzenegger er guvernør i Californien er kendt for sin kærlighed til opsamling af ure og holde en check på nogle af hans foretrukne mærker. Han er for det meste set iført en Audemars Piguet ur, selvom han har sin samling i IWC Big Pilot, Rolex og Panerai ure.

  • Jakker og pullovere er nødvendigheden af denne vinter sæson, men da berømtheder ønsker at se anderledes, de bærer dem forskelligt og på en elegant måde. De fleste af de berømtheder har at bære jakker, fordi de er en del af deres erhverv, der kræver en anden opsætning som pr. film og show. Disse tøj er meget enkel at bære og se perfekt til enhver lejlighed i vinterhalvåret. Berømtheder bære dem, når de flytter ud henkastet.
  • Sko og støvler er nogle af de foretrukne tilbehør elsket af alle. De er vigtige elementer, der alle har brug for at bære med hver påklædning. Afhængig af valg og behov af den lejlighed, berømtheder vælger deres fodtøj. Kvindelige skuespillere gå til hæle og platform hæle det meste af tiden, fordi det gør dem ser yndefuld. Dette vintre, høje og lave ankelstøvler foretrækkes mest, da de giver et smart look og ser fantastisk med korte nederdele og bukser.

Bortset fra tøj og solbriller, ure er en af de foretrukne tilbehør til de fleste af de berømtheder. De kan lide at bære dyre og mærkevarer ure på forskellige lejligheder. Selskaberne også designe særlige ur samlinger for dem at købe. Leonardo DiCaprio er en berømt skuespiller i Hollywood industrien, der er ikke bare kendt for hans skuespil, men også for hans sans for mode. Han blev spottet iført en Jaeger LeCoultre Master Minute Repeater, hvilket er et meget dyrt tilbehør, koster omkring $ 175,000. Gerard Butler er en fan af Casio ure selv. Han blev endda spottet iført G-Shock Gulfman G9100 i billedet “Olympus er faldet.”

Berømtheder lide at bære stilfulde solbriller i forskellige farver og designs. Ligegyldigt der er solrigt udenfor eller ej, de aldrig forlader deres solbriller alene.

Omhyggelig samling af tøj og tilbehør er nøglen til smart berømthed stil.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *